Hvem er vi

Hvem er vi

VELKOMMEN TIL KØGE BØRNEASYL

Køge Børneasyl er en privat integreret institution med plads til maksimalt 10 vuggestuebørn og 26 børnehavebørn.

Hvem er viDer gives samme tilskud (friplads og søskenderabat) som til en offentlig institution, og der er samme tilbud om eksterne rådgivere når det er nødvendigt (tale-hørelærer, psykolog, fysio- og ergoterapi).

Køge Børneasyl er placeret lige midt i Køge Centrum, 1 minut fra Køge Torv og 5 minutter fra S-togsstationen.

Vores placering lige midt i Køge Centrum giver optimale betingelser for udflugter med børnene. Vi har kirken, biblioteket, Køge Museums legeplads, Lovparken, skoven, byen, togstationen og alle ”kranerne og byggeprojekterne” inden for gåafstand med selv de mindste af børnene, og den mulighed for andre oplevelser udnyttes fuldt ud flere gange om ugen.

Hvem er viVI arbejder med Maryfondens projekt “Fri for mobberi“.

Derudover deltager vi i Køge Festuges karneval og efterfølgende børneshow.

Vi tager i teateret flere gange årligt med alle børn, da vi følger teaterprogrammet “Dragen”.

For en rundvisning og en snak om Køge Børneasyls tilbud til dit barn, kontakt da leder Tina Herskind på tlf. 56 65 01 70

Hvem er vi

OM OS

Hvem er viKøge Børneasyl blev etableret den 16. november 1856, og er dermed én af Danmarks ældste institutioner. Vi har til huse i en delvist fredet 1600-tals bygning i Kirkestræde 10, som vi selv ejer.

I vores baggård har vi vores egen hyggelige legeplads, men vi benytter i vidt omfang lokalområdet til ture ud af huset, f.eks. skoven, Lovparken, kirken, biblioteket m.m.

Vi er placeret lige midt i Køge Centrum, 1 minut fra Køge Torv og 5 minutter fra S-togsstationen. Den 1. februar 2011 blev Køge Børneasyl en privat institution.

Den 1. april 2017 blev Køge Børneasyl en integreret institution. Vi er pt. normeret til maksimalt 10 vuggestuebørn og 26 børnehavebørn.