Traditioner

TraditionerSandbæring

Den årlige arbejdsdag, hvor forældrene hjælper med at udføre diverse praktiske opgaver i Asylet, blandt andet udskiftning af sand i legepladsens sandkasse. En hyggelig dag, der afsluttes med fællesspisning.

TraditionerBedsteforældredag

Hvert år inviteres børnenes bedsteforældre til at komme og plante en blomst i bedene sammen med deres børnebørn.

TraditionerFastelavn

En festdag, hvor børn og voksne er klædt ud i alskens kostumer, og hvor der selvfølgelig slås katten af tønden. Om eftermiddagen spises der popcorn, rosiner og fastelavnsboller ovenpå strabadserne.

TraditionerAfslutning

Når de største børn skal starte i skole, bliver der holdt en afslutningsfest for dem. Her fremviser de kommende skoleelever et teaterstykke for resten af Asylet, og til frokost serveres der pizza.

TraditionerJulefest

Til jul inviteres alle børn og deres forældre til juleafslutning, hvor der spises æbleskiver og knas, mens børnene laver flotte juledekorationer. Til sidst danses der om juletræet, og mon ikke at julemanden også har tid til at komme på besøg, selvom det ikke helt er juleaften endnu?

Køge Festuge

Vi deltager i Køge Festuge på børnedagen, hvor den blandt andet står på karneval og anden underholdning for børn på torvet.

Dragen

Vi deltager i teaterprogrammet Dragen, der er et samarbejde mellem Køge Musikskole, Teaterbygningen og KøgeBibliotekerne, med formålet at byde på scenekunst for børn.