Godmorgen og farvel

Godmorgen og farvelNår du afleverer dit barn om morgenen, er det vigtigt at du kommer med ind på den stue, hvor der er åbnet.

Her vil barnet altid blive mødt med ordene “God morgen” og barnets navn, og vi kan sikre os at få barnet krydset af, samt få nedskrevet eventuelle meddelelser til det øvrige personale .

Her har du mulighed for at fortælle hvis der er noget specielt den dag – barnet er kommet sent i seng, må gerne få en lur i dag, har glemt sin frugt, skal spise morgenmad, holder fri i morgen, osv.

Vi tilbyder altid at vinke til dig/jer sammen med barnet, og vi står klar med trøst og omsorg, hvis afskeden er lidt svær.

Når du henter er det er ligeledes vigtigt at du, sammen med barnet, får sagt farvel til én af medarbejderne, så vi kan få barnet krydset af. Her har vi så også mulighed for kort at fortælle dig, hvis der har været noget specielt – det være sig både en sjov eller pudsig episode eller at barnet f.eks. har slået sig i dag, og hvordan/hvorfor.

AFHENTES AF ANDRE

Godmorgen og farvelDet er meget vigtigt at vi får besked, når det er andre end de sædvanlige der henter barnet. Det kan eksempelvis være en bedsteforælder, naboen eller større søskende.
Det er på stamkortet, som udfyldes når barnet starter, muligt én gang for alle at give andre tilladelse til at hente barnet.