Struktur

I underetagen finder man de 0-3 årige børn sammen med primært Tina og Lene.

På 1.salen finder man børnene over 3 år sammen med primært Lis og Nanna.

Hvornår man rykker fra den ene gruppe til den næste, vil ofte være beroende på alder, men mange andre kriterier som venskaber, udvikling og trivsel kan komme i spil, og vil være en pædagogisk vurdering.

Der er morgenmad til børnene kl. 6.30-8.00.

StrukturAlle børn bedes afleveret lidt i kl. 9.00, da vi på det tidspunkt holder samling med børnene og synger, læser eller taler om et specifikt emne eller lignende.

Afleveringer midt i samlingen er forstyrrende for alle, ligesom det kan være svært for personalet at hjælpe med at vinke/sige farvel og eventuelt trøste hvis afskeden er svær, når den resterende gruppe er godt igang med samlingens projekt for denne dag.

Vi bruger meget lokalområdet til at gå tur, da vi er så privilegerede at have torvet, museet, biblioteket, kirken, togstationen, lovparken, havnen og skoven inden for gåafstand med selv de mindste børn, evt. ved brug af klapvogn til de helt små.

Vi spiser frokost kl.11/11.30.

Efter frokost går alle børn, der ikke skal sove, ud på vores legeplads indtil kl. 14.00, hvor der spises frugt i de respektive grupper.